7400 Kaposvár, Széchenyi tér 8. | Telefon: +36 30 915 3040

1053 Budapest, Szép u. 4. | Telefon: +36 1 951 8161 | info@tdvagyon.hu

Budapest, Kiadó irodák és rendelők Budapesten a Megyeri út 53. szám alatt

Adatlap
 • Méret:100 m2
 • Ár: 10 EUR/m2
 • Leírás:

  100 m2-től irodák kiadók.

  Az Ingatlan 2007-ben az egészségügyi ellátásnak alárendelve épült és az egészségügyi szektor résztvevői számára biztosít működési feltételeket. Orvostechnológiai konzultációk során kerültek meghatározásra az egyes gyógyászati funkciók helyei.

  – Mindkét bejárat akadálymentesített, a belső közlekedést személylift és fekvőbeteg mozgatását/szállítását lehetővé tevő lift biztosítja.
  – A belső terek fan coil rendszerű hűtéssel és fűtéssel rendelkeznek, azokon a területeken ahol indokolt, ott gépi üzemű szellőztető-berendezés üzemel.
  – A gyors külső-belső kommunikáció biztosítása érdekében az ingatlan nagysebességű belső LAN hálózattal rendelkezik, melyen akár IPTV alapú szolgáltatás is biztosítható.
  – Szakmai konferenciák, oktatások, továbbképzések alkalmával lehetőség van a műtőben végzett beavatkozások full HD minőségben történő kivetítésére a földszinti konferenciateremben.
  – Megfelelő területet biztosítunk a gyógyászati funkciók elhelyezésére és zavartalan működésére, ezáltal koncentráltan van lehetőség az esetleges betegségek – elváltozások korai felismerésére / kivizsgálására / laboratóriumi ellenőrző vizsgálatainak elvégzésére / műtéti beavatkozások végzésére / rehabilitációra / utóellenőrzésre / gyógyászati oktatási célú előadások-konferenciák lebonyolítására.
  – Partnereink, illetve azok Ügyfelei számára lehetőség van térítés ellenében igénybe venni a mintegy 80 db földfelszíni, illetve 25 db mélygarázsban lévő parkolóhelyet.

  Letöltések:
  Ingatlan ismertető.pdf

Térkép
Középre
Érdeklődöm
Megközelíthetőség

– Budapest központjából személygépkocsival a Váci úti közlekedési folyosón, majd a Megyeri úton közelíthető meg.
– Buda északi területeiről, illetve Észak Dunántúlról a Megyeri hídon keresztül közelíthetik meg az Ingatlant.
– A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről az M0-s gyorsforgalmi úton keresztül közelíthető meg.
– Az M1-es, M2-es, M3-as M5-ös és M7-es autópályák felől érkezők leggyorsabban a M0-ás gyorsforgalmi út igénybe vételével közelíthetik meg az Ingatlant.
– Tömegközlekedés esetén a 30-as jelű autóbuszjárattal lehet eljutni Újpest Városközpontba, ahonnan a Metró, illetve további buszjáratok igénybe vételével a Város egész területére el lehet jutni.

Képgaléria